вторник, 20 февраля 2018 г.

10 простих секретів гарного настрою

У статті піде мова про 10 дійсно нескладних і здавалося б, цілком очевидних способах завжди залишатися в доброму гуморі. Як і в будь-якому виді роботи над собою і зміну своїх звичок, для того, щоб позитивніше дивитися на речі, необхідно бути відкритим до змін і заздалегідь вірити в свій успіх. Важливо розуміти, що кожен з нас – будівельник власного щастя, тому треба любити себе і відповідально підходити до вибору стилю життя.
10 простих секретів гарного настрою:
Тема гарного настрою, способів підняття і постійного його підтримки нерідко хвилює, мабуть, кожну людину. Розуміння того, що ж насправді робить людей щасливішими, що допомагає не йти на власні провокації у дрібних подразників і, що дає можливість з більшим натхненням вирішувати навіть найбільш серйозні проблеми – це те, чого дуже важливо приділити трохи свого часу, щоб кожен прожитий день був по-справжньому радісним.
Отже, існує безліч способів підтримки гарного настрою. З них варто виділити 10 секретів, які особливо легко пам’ятати і застосовувати.
  1. «У здоровому тілі – здоровий дух.» Без підтримки свого фізичного здоров’я людини дійсно не вистачить сил боротися з усіма життєвими неприємностями. Десятихвилинна зарядка під приємну, бадьору музику – позитивний заряд на весь день.
  2. Не можна піддаватися бажанню неодмінно залишитися одному. Рідні люди і близькі друзі – вірні ліки від будь-якого смутку. А якщо поєднати це з виїздом на природу або підготовкою вечірки, то все точно вийде.
  3. Магія музики реально існує, важливо тільки в це вірити. Запально або ніжно? З громом на всю квартиру або тихо, в навушниках? Варто лише знайти правильну пісню, може і мелодію, вони відразу притягнуть приємні спогади і позитивні емоції.
  4. Класно знайти справу, з якою було б приємно повозитися. Не дарма ж люди вважають за краще розбір пильних полиць вирішення нагальних проблем.
  5. Не варто відкладати здійснення мрій. Якщо у людини є можливість себе порадувати, то не потрібно відкладати в довгий ящик: більш відповідний час може і не настати.
  6. Людина повинна доглядати за собою і залишатися привабливим для оточуючих, тому важливо забезпечувати душевний комфорт, стежачи за своєю зовнішністю.
  7. «У кожної медалі є зворотний бік». А раптом краще трохи відкласти вирішення проблеми, щоб в процесі усвідомити, що все не так критично, як здається?
  8. Корисно порушувати власні і загальноприйняті принципи і звички. Якщо іноді хочеться пройтися по квартирі в брудному взутті, прогулятися під дощем без парасольки або з’їсти всю банку згущеного молока, то потрібно піддатися такому «духу протиріччя».
  9. Плакати і сумувати раз в місяць можна і потрібно. Людині важливо позбуватися від негативу, який накопичується всередині.
  10. Найголовніше для будь-якої людини – знати собі ціну і вірити в свої сили.
Важливо розуміти, що неприємності бувають всякі. Навалюються вони теж в неоднаковому обсязі, з яким не завжди просто впоратися. Людина завжди повина розбиратися в тому, що і чому її хвилює. Головне – це чітке розмежування проблем; є ті, на які зовсім не варто звертати увагу, а також ті, яким треба тут же давати відсіч, вірячи в стовідсоткову перемогу.
Грамотно розставляти пріоритети, нічого не ускладнювати, регулярно ділитися радощами з оточуючими і широко посміхатися – прості вправи для того, щоб стати набагато щасливішим.

З повагою соціальний педагог Катерина Дмитрівна

Комментариев нет:

Отправить комментарий